Koje podatke prikupljamo?

Prikupljamo informacije od vas kada se pretplatite na naš bilten.
Kada naručujete ili se registrujete na našoj veb lokaciji, prema potrebi, od vas će se možda tražiti da unesete svoju: e-mail adresu. Međutim, možete posjetiti našu stranicu anonimno.

 

Za šta koristimo vaše podatke?

Bilo koja informacija koju prikupljamo od vas može se koristiti na jedan od sledećih načina: 1) Slanje periodičnih e-poruka Adresa e-pošte koju navedete za obradu porudžbina koristiće se samo za slanje informacija i ažuriranja koja se odnose na vašu porudžbinu.

Da li koristimo kolačiće?

Ne koristimo kolačiće.

Otkrivamo li bilo kakve informacije spoljnim licima?

Ne prodajemo, ne trgujemo ili na drugi način prenosimo vaše lične podatke stranim licima. Ovo ne uključuje treće strane od poverenja koje nam pomažu u upravljanju našom veb stranicom, obavljanju naših poslova ili servisiranju vas pod uslovom da te strane pristanu da ove informacije čuvaju poverljivim. Takođe možemo da objavimo vaše podatke kada verujemo da je objavljivanje primereno u skladu sa zakonom, da sprovodite smernice za naše veb lokacije ili da zaštitimo naša ili tuđa prava, imovinu ili bezbednost. Međutim, informacije o posetiocima koje se ne mogu identifikovati mogu se pružiti drugim stranama radi marketinga, oglašavanja ili druge upotrebe. Pridržavanje Dečjeg interneta o zaštiti privatnosti

Vaša saglasnost

Korištenjem naše stranice prihvaćate našu politiku privatnosti naših veb stranica

10.Promene u našoj politici privatnosti

Ako odlučimo da promenimo našu politiku privatnosti, objavićemo te promene na ovoj stranici, poslati e-poštu sa obaveštenjem o svim izmenama i / ili ažurirati datum izmene Politike privatnosti u daljem tekstu.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, možete nas kontaktirati 

 

SkillsAcademy © 2022. All rights reserved.